Voedingscoach

Gezondheid & voeding

Image

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! Vitaal 360 biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Vraag naar de mogelijkheden bij Vitaal 360.

Voeding heeft een groot aandeel in jouw (sport)prestaties en algehele gezondheid en is de basis voor vitaliteit. De aanpak van voeding en sport is de combinatie wanneer je slank, fit en sterk wilt worden.

Daarom biedt Vitaal 360 in samenwerking met VYTAL de meest complete voedingsapp aan. Wij begeleiden je met een voedingsschema en houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Zo kan jij zelf het gewenste aantal eetmomenten kiezen, je dagmenu personaliseren, je macro’s aanpassen en je dieetvoorkeuren. Via de coachomgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig.

Wil jij intensieve begeleiding voor het beste resultaat en direct aan de slag met jouw persoonlijke Vitaal 360 voedingscoach? Kies dan voor het 4 of 12 weken voedingstraject bij Vitaal 360 met wekelijks contact over de voortgang, inclusief vaste weegmomenten en onlinebegeleiding via de chatfunctie, whatsapp of de mail. Of kies je voor alleen online begeleiding of alleen een voedingsschema. Het is allemaal mogelijk bij Vitaal 360.