Alle trainingen op een rij

De weg naar een nieuw persoon

Image

Totaal Fit

Afvallen kan op heel veel manieren. Het nadeel van afvallen door te diëten is dat het lichaam vaak weer de vorm heeft van voor het dieet. De reden waarom we aankomen is heel eenvoudig, er worden meer calorieën opgenomen, dan er worden verbrand. Dus als er meer energie wordt verbrand gaat men direct afvallen. Met een uitgebalanceerd voedingsschema is het afvallen met gezonde beweging bovendien veel blijvender.

Met Totaal Fit ga je aan de slag met een persoonlijke voedingsschema en lifestylecoaching in combinatie met 2 keer per week 60 minuten lang personal training, Sterk & fit

Op basis van jouw doel, lichaamsbehoeften en eetvoorkeuren krijg je iedere week via jouw persoonlijke voedingsapp nieuwe menu's binnen. Via de coachomgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig. Je krijgt direct toegang to 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en je kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!

Image

Boksen

Boksen is één van de meest effectieve workout. Boksen is een super goede manier om alle stress en negatieve invloeden van de dag van je af te stoten. Boksen vergroot je conditie, spiermassa en je coördinatie. Je personal trainer stemt de training af op jouw niveau.

Zo kom je volledig in shape door je bokstraining. Boksen is echt voor iedereen.

Image

Sterk & fit

Het doel is fitter, vitaler en energieker! Met een betere conditie is het leven leuker. U voelt zich beter, kunt meer dingen aanpakken en u houdt energie over voor de leuke dingen in het leven. Uw conditie verbeteren kan op vele manieren. Afhankelijk van uw wensen en uw fitheid werkt Vitaal 360 een programma uit met als doel uw conditie te verbeteren.

Sterk & Fit is de ideale training voor iedereen die aan zijn conditie en kracht wilt werken door middel van no nonsens oefeningen met materialen zoals kettlebells, dumbells, slamballs, battle rope, plyo box, cable cross en met je eigen lichaamsgewicht.