Wie ben ik?

Image

Wie ben ik?

Ik ben Maarten Roeters. Ik ben op mijn 6e begonnen met judolessen. Daar heb ik geleerd door te zetten en respect te hebben voor mijn tegenstander. Toen ik 12 jaar was haalde ik de bruine band, de hoogste gradatie binnen de club.

Vanaf mijn 17e ben ik gaan thaiboksen. De wedstrijden inspireerde mij enorm, zowel het fysieke als mentale aspect, de gezonde voeding en het samenspel met mijn coach. Na genoeg kennis en ervaring te hebben opgedaan, ben ik wedstrijdvechters en recreanten gaan trainen en begeleiden.

Een goede coach helpt je je doelen te bereiken. Vitaal 360 is ontstaan uit mijn twee grootste passies: sporten en mensen helpen. Er is niets dat mij trotser maakt en meer voldoening geeft dan het zien van de blijdschap van mijn cliënten als zij weer een mooi resultaat hebben behaald.

Daar doe ik het voor.

Alle trainingen worden gegeven in een privé studio en niet in een sportschool.

Opleidingen / Cursussen

- Vechtsportinstructeur / wedstrijdcoach

- Voedingscoach BGN - i.o.

- Personal coach-opleiding

- VYTAL voedingscoach

Image

Filosofie

“Balans in je leven vinden lijkt af en toe wel een van de grootste uitdagingen in het dagelijkse leven.”

“Juist die routines, oefeningen en gewoontes zijn ontzettend belangrijk.”

“Hoe optimaler jouw lichaam is, des te beter jij je lichaam kunt inzetten om achter de dingen aan te gaan die jij belangrijk vindt en om balans in je leven te creëren.”

“Balans in je leven is daarom de sleutel tot een gelukkig leven. Het geeft je de tijd voor dingen die jij belangrijk vindt.”